Company

Wie Wij Zijn

AVM is een zelfstandig grond en kraanwerk bedrijf gespecialiseerd in grond, kraan, bestrating en beschuttings-technieken. AVM is begonnen in de jaren 2008 met het aanpakken van diverse projecten, en is ondertussen uitgegroeid tot een officieel ZZP bedrijf.

Bij ons wordt het werk geleverd met een oog voor kwaliteit en vakmanschap. Dit doen wij om de beste kwaliteit werk en vertrouwen aan onze klant te leveren. Wij willen dus dat u als klant zijnde het gevoel krijgt dat u in goede handen bent, en alles goedkomt. U betaald tenslotte voor kwaliteit. Bij AVM grond en kraanwerken zijn wij voorzien van een Hitachi 140-4 BandenKraan, een Hitachi 130-5 Bandekraan en een mini graver 2,5t JCB


Ons verleden

Het begon allemaal op de Machinisten school in Harderwijk. Hier hadden wij de opleiding voor kraanmachinisten afgerond, en zijn daarna direct begonnen bij Belgische bedrijven om ervaring op te doen.

In 2007 hebben we de eerste stap gedaan om als beginnende ZZP’er te starten. De eerste kraan die we aanschafte was de
Hitachi 104-4, echt een bakbeest. Als beginnend bedrijf was het moeilijk om tussen de grotere bedrijven te komen, aangezien we schaars waren aan projecten en werk materiaal, maar dit veranderde als snel toen de mensen meer vertrouwen hadden in ons werk. Hiermee hebben wij de Hitachi 130 en de Hitachi 140-5 kunnen aanschaffen, waarmee we op de dag van vandaag volop actief zijn in de regio Zeeuws-Vlaanderen en België. De start was langzaam, maar nu loopt het als een trein.

  • 2018 AVM lanceerd zijn officiële website.
  • 2015 – Aankoop van de Hitachi 140-5
  • 2010 – AVM wordt bekender in de regio Zeeuws-Vlaanderen.
  • 2008 – Inkoop van onze eerste Hitachi 140-4
  • 2007 AVM begint als startende ondernemer.

Missie

Wij zijn AVM, een kleine onderneming die met vertrouwen en kwaliteit werkt. Wij ontzorgen u van uw probleem.

Visie

Bij AVM streven we naar een betere en innovatieve zelf ontwikkeling, zodat we steeds beter kwaliteit werk kunnen leveren aan u.

Ons team

Angelo van Mullem - EIGENAAR
Vanaf kleins af aan was deze droom er al ingegroeid. Samen met mijn vader op de kraan, en voor je het weet zit je hier dan als kleine ondernemer.
Hitachi 140-4 - BAKBEEST
Op Hitachi kun je altijd vertrouwen. Deze kraan is klein maar kent geen pijn, want geen een enkele job is te zwaar voor mij