Services

Onze service

Is uw beschutting zo rot als kaas, valt uw overkapping van ellende uit elkaar of wilt u een nieuwe bestratting voor uw terras en bent u op zoek naar een aannemersbedrijf in Hulst of omstreeks? Voor deze klus wilt u natuurlijk snel geholpen worden, maar vrees niet. Aannemersbedrijf  AVM gespecialiseerd in grond en kraanwerken in Hulst staat voor u klaar.

Wij willen zo goed mogelijk werk leveren dat wij tevreden klanten hebben. Daarom zijn wij een klein bedrijfje met veel ervaring in Kraanwerken, Bestratingen en Beschuttingen. Terwijl wij  voor onze overkappingen Timmerman Dic hebben. Bij AVM grond en kraanwerken houden wij alles simpel en compact, waardoor we het maximale uit onze service kunnen halen, zodat het geen massa productie werk wordt.

Bij AVM houden we het graag voor de klant zo simpel mogelijk.
Een goede planning is natuurlijk belangrijk zodat u als klant, als AVM weet wat er van elkaar verwacht word.

Ons werk proces

  • We beginnen met een bezoekje om uw wens te overhoren.
  • Vervolgens meten we alles op en wordt er een offerte gemaakt.
  • Na het goedkeuren van de offerte gaan we aan de bak.
  • Bij oplevering wordt er op naderhand alles opgeruimd.

Kraanwerken

Wij verhuren onze Hitachi 140-5 in het Belgische land voor kraanwerk in de wegenbouw. Daarnaast hebben we de Hitachi 130-5 en De JCB 8026. mini graver die het druk hebben in het Zeeuwse gebied. Deze worden gebruikt voor het uitgraven van diverse tuinen, opritten en terrassen die op naderhand bestraat of verzacht worden.

Schuttingen en afsluitingen

Wij leveren alle soorten en maten beschuttingen en afsluitingen van diverse soorten materiaal zoals, Beton en houten palen schuttingen met Douglas hout of geïmpregneerd hout. Als u wilt kunnen wij bij AVM grond en kraanwerken deze met onze service ter plekken voor u plaatsen en uitgraven. Vooraf komen wij opmeten die vervolgt word met een vrijblijvende offerte.

Overkappingen

Wilt u dit jaar droog buiten zitten, of uw auto droog parkeren, maar heeft u geen overkapping of een overkapping met rottend hout? Dan bent u bij AVM grond en kraan werken op het juiste adres. Sinds de laatste jaren zijn de overkappingen zeer in trek. Aangezien wij geen bouwpakketten zetten of maken, is het voor ons een ambachtelijk werk. Alles opmeten, hout bestellen en in de tuin beginnen met opbouwen met natuurlijk en plan van aanpak is voor ons de basis. Wij bestellen alle soorten hout direct van onze hoofdleverancier voor de maximale kwaliteit.

Bestratingswerk

Wanneer u een nieuw terras, oprit of bestrating wil laten aanleggen, vertrouwt u uw project natuurlijk het liefste toe aan een ervaren vakman. Bij AVM grond en kraanwerken plaatsen we uw oprit, terras of bestrating deskundig, en nemen wij alle aspecten van uw project in de hand. Op voorhand wordt er na het kennismakingsgesprek, voorbereidingswerk gedaan en analyses van de grond gemaakt, zodat wij op naderhand snel en efficiënt aan de slag kunnen gaan. Bij ons AVM grond en kraanwerken kunt u bijna een complete tuin laten aanleggen. Van uitgraven tot realisatie van uw tuin. Daarnaast kunt u bij ons klinkers bestellen. Wilt u gras? dan leggen wij ook grasrollen.

Overigens bieden wij bij AVM grond en kraanwerken u een breed artikel aan diverse steen soorten die het beste passen bij uw project en grond omstandigheden.